Saydıralım

1 Eylül 2008 Pazartesi

Dönüş ve kafadan geçenler...

Yine Tarsus'tayım. Ait olduğum yerdeyim. Her yolculukta olduğu gibi beynime yapıştı bir şeyler:

-Mersin-Adana arası tren seferlerinde yolculuk yapmış olanlar bilir: Tren biletleri küçük, yeşil, dikdörtgen kartlardır. Bileti kontrol eden görevli o karta elindeki metal aletle bir delik açar. Şimdi modernizasyona gidip üzerinde yol bilgileri, saat, tarih ve yönetmelik yazan kağıt biletler var. Ama hala görevli aynı deliklerden açıyor.

-Piçsiniz: Tren taşlayan ibneler.

-Günlerce, hatta haftalarca fırçalanmamasına rağmen ilk fırçalanmada bembeyaz olan dişlerime bayılıyorum. Ayrıcalık bu!

-Fifa 09, Pes 2009, FM 2009... Allah'ım sana geliyorum! ( ;) )

-2 haftalığına on binlerce öğrenciyi Ankara'ya getiren üniversiteleri anlayamıyorum. Sonra yolda sıkışıklık, otobüs bulamama gibi bir ton sorun çıkıyor...

-İlk blog tecrübem olan ve bana çok büyük fayda sağlamış ueuro2008'den sevgili ortağım ve bu blogumun güzel renklerine imzasını atmış Berşan ile yeni projemize start veriyoruz. 'Futbol biraz da modadır!' diye düşünen biriysen, en azından formalara ilgi duyuyorsan gelabölebuyana.

-Terbiyeli göründüğüme bakma. Ben çok küfürbazımdır.

-Mini mini birler için uyum süreci bugün başlıyor. Boku yediniz çocuklar minimum 12 yıllık işkence başlıyor.

-Bitti.

8 yorum:

woundheir dedi ki...

e hani boxer? aşkolsun :)

ix dedi ki...

Onu uzmanına bırakmak lazım canım.

Berşan Kayıkcı dedi ki...

e ben unutkanım, hiç ses etmiyorsun murti.. olmadı.. başlayamadık bi türlü..

tamam.. yarın akşam tamam.. ya da bi sonra mı yapsak.. öff.. kafa gidiyor benim ertelemeye.. gir kanıma sarıl mevzuya yeniden .. hem, ne çok özledim seni ben :D

türk pop müzik tarihine bir gönderme yapan bu yorumumu replikasın köledoyuran albümüyle yazdığımdan bahsedeyim de, blogu takip edenler benim boş, öküz, zevksiz ve kifayetsiz bi adam olduğumu düşünmesin.. ya da düşünsün be.. noolacağğğıdı..

Berşan Kayıkcı dedi ki...

şimdi aldığım bi kararla bu yazının yorum kısmını piç etmeyi düşünüyorum.. bilmiyorum neden.. işim mi yok gecenin şu 6 ya çeyrek kala saatinde..

şimdi uzakta oturan 1. sınıflar ve yazıkki dershane gençliği öğrencileri "inniee.. 10 dk da uyiçam" diyollağdır.. haklılar.. ama yazıktır onlara..

dershane de ne beter olmuş bir kelimedir.. "sh" yan yana geldi diye derşane diyen çok it vardır şimdi.. çok puşt vardır.. çok berk vardır, tunç vardır.. o şimdi dersane..

Uyan Ali de ne beter bir ezginin günlüğü şarkısıdır.. insanın hayat enerjisini alır, çeker, kapar kaçar götürür .. sanki Ali diye bi kız arkadaşım varmış da, ses tellerim uzun olduğundan Cem "edriyın" gibi kız sesi de çıkartabiliyormuşum da Ali ye piçlik yapıp öööyle sesleniyormuşum gibi..

Ne İmeeM eklentili bloglar gezdim murti, hiç birisi seninki kadar winamp listemi karşılamadı .. Smoot Criminal in de bu yorumunu kaybetmiştim ya, onu da buldum arşivin derinlerinde ..

Ve ben hala starwarsı bitirememekle beraber, geldiğinde bi goyarığı da bi izlerih diyorum.. Ama eminim ki film başlayınca yine benim karnıma ağrı girip, ilkokul pazar günü yaşıyormuşcasına "ödev kaldı mı laaan" bunalımına gireceğim.. eminim buna..

Bu tembel murtinin de okurları tembeldir, buraya kadar okumamışlardır bile.. o yüzden bol bol kötü söz, pis söz, kaka yazıcam buraya.. Yok ama, yapabilsem kaka demez direk bok derdim, göt karbondioksiti derdim, göt sümüğü derdim, derdim de derdim.. ama kaka diyorum hala.. Kötü söz diyorum bak, küfür, ımcıhlaf bile diyemiyorum.. Şaka gibi bak, Imcıh diyorum.. Imcıhın anatomide karşılık geldiği şeyi söyleyemiyorum bile..Ama pes oynarken söylerim.. Pis söverim.. Bilenler bilir.. Mesela ibo.. Herif beni bi kere gördü o gün, o da en küfürbaz, en ımcıhağızlı, en öküz, en godoş halimleydi.. Neyse ki sonradan toparladık.. Yolumuzu bulduk.. Ama bu pes başında küfretme mevzusu çok gariptir.. Önceleri "çilingir sofrası" dedikleri kızlarını verecekleri damatların ağzını açmak, bugüne kadar yaptığı yamukları öğrenmek için içirmelerine denirmiş kız tarafı erkeklerinin.. Ben de kızım olursa onu istemeye gelecek dürzünün eline vericem pes i.. alıcam manuyu.. benfica yı seçtiricem ona.. abandırıcam küfüre puştu.. yardırtıcam argoya pezemengi..

çok küfür ettim ya müstakbel damada, haklıyım ama.. o it, benim lokum gibi kızımı pişmaniye gibi yemek için yer arayacak, ortam arayacak, loş ışıklı yerler arayacak, regl olmadığı günlerin erketesine yatıcak, doğum günlerinde en duygusal hediyeyi alıp elleşmek istiycek, baba ben dışarda bardayım dedirtmek için neler neler yapıcak göt.. ben kızarım bööyle adamlara.. ikiyüzlülerdir çünkü pezemenkler.. rossspuuçocuklarıdır.. ellerine pes verilesicelerdir.. damadım olmasa skicem o rossspuu çocuuğunu da bizim kız heves etmiş, seviyoll işte.. bak şimdiden girdim kayınpederlik havasına.. ama it biri değilse severim ben onu, hak veririm çocuğa.. ihtiyaçtır derim.. sevişmemek mısır tanrılarına mahsustur derim.. hem kediler onlar, kedi kral dediğin sevişir mi derim.. zaten kız çocuğu babasına benzeyenlerle evlenir lafına itikat edesim var, eğer damatta bana benzerse valla uuuff.. düşünsene benden bi tane daha... e bi de çocuğu var bunun.. o da babanın genleriyle anne vasıtasıyla da benim genleri alacak.. e hanımı da bana benzer biri bulduk mu tam combo olur vallahi.. 20 tane berşanist olarak soyağacından eriğe dalarız beraber..

bunları düzenleyip kendi bloguma atmak istiyorum aslında.. ama çok rossspuuu lafı kullandım burda.. sevmiyorum o lafı ben.. çünkü gerçek rossspulara yazık bence.. düşünsene sabahtan akşama 7/24 sevişiyorsun.. insaftır.. ilik kurutur.. powerraidi damacanayla mı tüketiyorsundur, nedir? gire çıka iyice ücretsiz halk pazarı otoparkına dönmüştür oralar.. ayıptır, günahtır,yazıktır, ziyandır.. ne ideallerle başla sen hayata, örtmen olucam de, doktor olucam de.... sonra hayat seni sürükleye sürükleye saçma salak pis heriflerin önüne sürüklesin, afedersin rosssbu ol.. fahişe, hayat kadını falan diyip hiç siviltoplum ağzı bürünmeye lüzum yok.. rosspuluk bu işte.. en fazla bi o kaldırırım başından.. çünkü diğer türlüsü iki yüzlülüktür.. benim memurum işini bilirliktir.. sen 7/24 terlemeden ekmek parasına seviş, sonra ben senin üzerinden halden, insanlıktan, kadın duygularından anlayan olup çıkıp gidip hatun yapayım, onla sevişeyim.. var mı ööle şey.. madem sevişmek amacındaydın, neden sevişenlerin üzerinden edebiyat yaptın denir onlara.. adiliktir, iki yüzlülüktür, asıl onlarınki öz alıcılıktır..

Hala Uyan Ali çalıyor.. aklımı yiyicem valla.. ber bereket kalmadı kafamda.. oysam ki bugün epey yoğun geçecek.. size geççem burdan murti, serdarı da kaldırıp bi çay koydurcam, bi kahvaltı yapıcam.. sonra belki biraz uyuyup birisiyle buluşcam.. şimdi adını veremem burdan, olmaz yani, bakarsın feysbukta rileyşınşip yapıp iletime de "herkes herşeyi yapıyo, ben yapınca burnunu sokuyo ama!" yazarım .. bilemiyorum.. ama söylemem şimdi.. neyse.. sonra ordan güvenparka gidip odtü kampüse yol alıcam.. kuzenle buluşup istanbul da başımdan geçenleri, ersin karabulutla olan tartışmamı, okyle olan samimiyetimi anlatıcam.. samimiyet dediysem de o, okynin samimiyetidir hani.. benim de sempatikliğim, şeytan tüyüm birleşince sağlam bi 10-15 saniyelik tanışma yaşadık.. odur.. abartmanın lüzumu yok.. çektim kapıyı çıktım edebiyatına da girmiycem hiç.. kuzenimin yanında girerim ama belki, sürekli aynı hikayeyi anlatmaktan sıkıldım, biraz bişeyler katarım belki.. ama bugün buluşacağım kişinin yanında fazla abartmam.. çünkü "rroossspu musun sen bana farklı ona farklı anlatıyosun.. senin hayatın yalanlar üzerine mi kurulu yani? senden dürüstlük beklerdim ben, güvenemiycem mi sana" diyalöglerine girişmek istemem hiç bi ipne ersin yüzünden.. ama alt metinler kullanabilirim.. bilmiyorum.. ama şeytan tüyü, katır tırnağı falan dedim ya bireysel özelliklerim için, o an geldiğinde etraftaki garsondan, selpakçı çocuktan yine bi fırlamalıklar bulur yaparım ben.. bu konuda çok it olduğumu biliyorum.. çok fırlamayım yani, affetmem.. düşünsene bu yorumda bahsettiğim damatta benim gibi oluyomuş.. sürekli birbirimize fırlaya fırlaya geçiyomuş bayram ziyaretleri falan.. valla iç güveysi olarak alırım ben o damadı, hiç kimse kusra bakmasın.. sabahtan akşama kadar çizeriz, yazarız, dergi falan yaparız, deriz sabahlıyak bugün hafız sabaha kadar filme abanalım, sonra 3 te uyayakalırız..

sildim uyan aliyi, açtım şantelden disskoo disskoo partizanniiii... yi.. şimdi daha bi hızlı yazıyorum yorumu.. sona yaklaştım mı ama bilmiyorum.. pat diye bitiricem bu yazıyı.. bitimi ani ve suskun olucak biliyorum.. çünkü karanlığım ben biraz, kötüyüm, çirkinim, aysel siktir git başımdan biri bakarken çizemiyorum, her türlü attila ilhan şiiriyim..

attila ilhan demişken, hoca bu adam ölene kadar ATİLLA olarak bilindi.. öldü, kıymete bindi ATTİLA oldu.. ölüye saygısızlık budur işte.. budur kelin ölünce sırma saçlı oluşu.. budur çitlembik gözlü kör ölüşü.. budur İki yüzlülük budur..

Gotham şehri belediye başkanı olucam da para bastırıcam sırf gothamlık, 200 liralık banknotlara Yunus Emre nin resmini bastırıcam diycem de Batman bana karşı çıkacak.. Var mı lan ööle? valla gider 200 liralık banknotlara İKİYÜZ karakterini bastırırım daha iyi.. BUNDAN SONRAKİ CÜMLE YENİ BATMAN FİLMİ İÇİN SPOİLER İÇERİR.. zaten ikiyüz de zamanında gotham belediye başkanıydı.. sonradan Gökçekleşti işte..

bit..

sinem dedi ki...

siz ve sizin lanet dişleriniz! böyle dişleri olanlara gıcık oluyorum..

gelabölebuyana :D

oh maşallah. sen küfürleri et biz bi lan diyelim olay olsun. saçma.

ix dedi ki...

Berşan, ortimsin.


Sinem, bence biz erkekler zaten her türlü hödüklüğün, antipatinin mümessilleriyiz. Karşı cinsin estetik bir yaratılışı olduğuna inanıyorum. Bunu da davranışlarına yansıtması gerekir gibi bir düşünceye sahibim.

Mesela bir erkek karşımda sigara içip burnunu oysa 'Yakışır. Erkek ne de olsa.' derim. Ama aynı muhabbeti karşımda bir kız yapsa gözümdeki tüm estetiğini yitirir. Ha sana küfür etme demiyorum. 'Lan ve oğlum' gibi kelimeleri kullanman tüylerimi şaha kaldırıyor. Taib kullanmak da senin tercihin işin şakası o yani. Anlık bir 'grr' dan başka bir sinirsel tepkim yok :)

Ama sen yine de bir kıza 'lan, oğlum.' deme, düz git daha iyi.

ix dedi ki...

Bu arada 'Yakışır, erkek ne de olsa' şeklindeki düşüncem hemcinslerime koyduğum iğrençlik yaftası ile alakalı tabi. 'Aslanım benim, döver karısını, yakışır.' değil. O durumda 'Öküz işte, yakışır.' diyorum :)

Adsız dedi ki...

yorum ix'e değil bersaniste zra adam blog sahibinden uzun yazmıs. gidip kendi bloguna yorum yapsam kimse anlamaz...

okudunnu okudunnnu dedim ahanda okudum, gittin bulusmada ersinlik yaptın, yancın oldum. sacımı begendin kalbimi caldın falan da asıl soru su, sen ki blogların bersanisti, sözlüklerin bilimum isimlere sahip kişisi... yaş 40'ı geçtigi ve kızın "baba ben arkadaslarlan cıkcam" dediginde ve sen o gece ona telefon ettigin zaman arkadan cokolat kızlı disko partizanları göbek atarken "bardayız baba" diye sana yalan attıgında oturacagın yeri bilebiliyor olacak mısın? kızı bunu yapmaya zorlayan baba mı olacaksın yoksa, anlayıslı can erik mi olacaksın? kızın dedigimiz şirin şey ya sana yalan söyledigi icin sucluluk duymazsa? (yanık kokuyor :S)

evet, geri geldim. annem yemegin altını acık bıraktıgını soylemedigi icin koku gelene kadar yemek piştiginden bihaber olan ben fasulye yakmıs oldum. hayırlara vesile olsun. o degil de, midem cok kotu be bersan yanık kokusu daha da beter mahvetti beni. bizim oturacagı yeri iyi bilen adam da bana acmıs telefonu "turkce 22.75, sosyal 10.25, matematik -1.25, fen 00.00 bu sonuclar normal mi?" diye soruyor. şimdi kime ne desen yalan.. hatun orada içip dogumgunu kutlarken "oha sıcmıs kendisi.. matematikte dogrudan cok yanlıs yapmıs resmen" desen ayrı dert, demesen haziranda demen gerekecek falan... öf ki ne öf.

bersan vazcaydım, baska zaman baska bir silahlı catısmayı canlı izlerken tartısırız bu hadiseyi. baba olmak ersinin cizdigi kadar duygusal degil ama ona kalıbımı basarım. benim senin kadar doldurasım yok burayı dolayısıylan yazımı noktalarken çüzz...

(bu aşağıdaki harfleri girme işinden nefret ediyorum.)
(hiç tek seferde olmuyor, o da benden nefret ediyor)