Saydıralım

11 Temmuz 2008 Cuma

Şener Şen




Geçenlerde KABADAYI'yı izlerken fark ettim de, Şener Şen çok çok büyük insan. Yani bunun her zaman farkındadır da insan, fark etme noktasından sonra emin olur. Dün de o noktayı yaşadım. Aklımdan birden bire Şener Şen'in öleceği geçti. Gözyaşlarıma hakim olamadım. Sonra o müthiş çığlığı ve koşuşu geldi aklıma. Gülümsemedim. Kederim arttı. Bu bence çocukken anne ile babanın başına bir şey gelir korkusuyla geceleri yastıkları ıslatmak gibidir. Sıcak bir duygudur. Eh, ekranın karşısında bunu yaşatabilen bir adam gerçekten de büyüktür. Budur.

3 yorum:

Anıl dedi ki...

Her zaman söylerim, Şener Şen bu topraklar için çok fazla. Bu kadar da iddialıyım. Kendisi bu topraklardan çıkmış en yetenekli oyuncudur. Hollywood'da olsa akademi her sene ödüle boğardı bu adamı.

ix dedi ki...

Evet gerçekten de öyle. Cem Yılmaz bir noktayı vurgular stand-up'ında hep. Bizde iyi sanatçı olmak için kariyerini aç olarak tamamlamak makul görülür. Müthiş kariyere kimse bakmıyor.

sinem dedi ki...

Yazını okuyunca fark ettim ki, tanımasam da ölse gerçekten üzüleceğim nadir insanlardan. Allah uzun ömürler versin ne diyelim :)