Saydıralım

17 Temmuz 2008 Perşembe

FIFA 09


Post'un başlığını görünce bile gözleri doluyor insanın değil mi? Çoğu insan için birçok şey ifade eder EA SPORTS önderliğinde piyasaya her yıl renk katan FIFA serileri. Ama bu sefer bambaşka. 2009 diyor yahu! 2009! Yaşlandık resmen! İlk defa 97 yılında tanıştığım, 95'ten beri devam eden bu müthiş seri her yıl eylül ekim aylarını heyecanla beklememe sebep oluyor.


Dile kolay: 11 yıl! 11 yıldır bir oyunu oynuyorum. Hem de hiç sıkılmadan, usanmadan. Her yıl yepyeni güzellikler, tonla saçmalıklar ekleniyor oyuna. Yine de devam ediyorum. Arada Dünya Kupaları ve Avrupa Şampiyonaları özel oyunları da ekleniyor. Keyfimize keyif geliyor. 2006 yılından beri oyun eski formuna döndü. Yani yılın son iki rakamı, 06, 07, 08'e. Gelecek yeni oyunu hemen hemen hiçbirimizin bilgisayarı kaldıracak güçte değil. Ne yapacağımızı düşünmekteyiz. Oyunu oynadıktan sonra kritiğini yazman için sabırsızlanıyorum, her yıl yaptığım gibi.


Sözü de hemen her Türk gencinin bir arkadaşıyla iddiaya girip çoğunlukla iki tarafın da kazanamadığı FIFA serilerinin açılış sloganının esasen ne olduğunu göstererek bitirmek de boynumun borcu tabi ki:



'EA SPORTS. IT'S IN THE GAME!'

Not: Fifa09 bundan sonra Fifa IX olarak anılsın, namımız yürüsün. Pliz.

Hiç yorum yok: