Saydıralım

9 Kasım 2008 Pazar

İsyan Noktası


Bu bir derbi yazısı değil. O maçla ilgili konuşulacak pek bir şey yok. Ritüel devam etti. Benim isyanım yalnızlığıma. Kalabalık yalnızlık falan gibi edebi detaylar da bulamayacaksın yazımda. Derdim çok basit.

Ben çok hastayım! Bilenler pek iyi biliyorlar. Bir hastalandım mı her şey üst üste gelir, müthiş sarsılırım sonra da uzun bir süre hastalık falan uğramaz bana. Bu açıdan bakıldığında güzel bir durum, birkaç gün çekiyorum ve bir yıl düzgünüm...

İsyanım büyük. Sırtıma battaniye ver, su getir, kahve yap, uyurken üstümü ört diyebilecek birisi yok yanımda. Annem yok. Bunların hepsini kendim yapıyorum. Kalkmışken kahve isteyen varsa ona da yapıyorum kahveyi. Koyuyor be.

Çıldırasım geliyor. Birbiri ardına gelen öksürüklerimi bastırmak için dört dönen yok etrafımda. Burun kıvırdığım kocakarı ilaçları ile iyi olmama uğraşan yok. Nefret ediyorum ben ailemden uzak olmaktan. Huzurun her türlüsü orda abi! Başka şehirde onlardan uzak yaşayığ birey olma çabaları içinde olmak istemiyorum. Terk edip gitmem an meselesi!

5 yorum:

Berşan Kayıkcı dedi ki...

zilyon dolarlık holivud yapımlarındaki anneler misali "sanşaaynn.. may lidıl sanşayyn.." diyerek kim uyandırdı bugün seni, üstüne o göbek kadar yağlı saçlarını da okşayıp?
ayıptır !

ix dedi ki...

Benim istediğim bir 'mamişko' :)

sinem dedi ki...

yazık yav acıdım valla. ben en son geçen sene kışın final zamanı böyle olmuştum, bir de bizim bölümün finallerinin bittiği gün başlamıştı hafiften. sonra çift anadal bölümünün sınavı için 2 gün beklemiştim, beklerken gebermiştim, kitap kucağımda 1 cümle okuyamadan uyuyordum. çok iyi anlıyorum seni :) eğer sınavın yoksa bir çılgınlık yapıp eve git bence ;) ya da bi ilaç al yoksa fena yaparım!

ix dedi ki...

Çarşamba ortaçağ, cumartesi latince... ve niceleri..

Sisteki Siluet dedi ki...

gitme.. unutma ki sana davet edilmem, çağlarla pes maçı yapmam ve serdarla bir takım korkutma sözlerim var.

yani gitme..

bunun ötesinde yapılcak daha çok şey var üstat, hemen de gidilmez yani.
=)