Saydıralım

4 Kasım 2008 Salı

İddaa'da Tek Maçta Yatmaktan Nefret Ediyorum!

Evet! Nefret!

Uzun süredir oynamadığım iddaa'yı ev arkadaşımın oynadığını görerek şöyle bir maçlara ve oranlara bakayım dedikten sonra oynadım. Şampiyonlar ligi hakkında bilgi sahibi olduğumu düşünerek ev arkadaşlarımın dalga geçtiği bir kupon yaptım:

Kupona göre Bordeaux'nun Cluj'u deplasmanda yenmesi gerekiyordu, Roma'nın Chelsea karşısında galip gelmesi, ve iddiaa'nın verdiği 1.85 oran ile mümkün görmediği Anarthosis-Inter maçında üç veya üstü sayıda gol olması...

Buraya kadar her şey tam olarak tahmin ettiğim gibi gelişti, ancak Anfield Road'da, seyircisi önünde Atletico Madrid ile kapışacak olan Liverpool'un birden fazla gol atabileceğini ve Atletico'nun da boş durmayacağını düşünerek üç gol ve üzeri oynadım. Sağolsunlar İspanya'daki maçın aynısını oynayarak beni kedere boğdular...

1 YTL'yi 30 YTL'ye çevirmek güzel bir şey olacaktı. Senden nefret ediyorum İddaa!!!

4 yorum:

ziggytheking dedi ki...

olur böyle vakalar
iddaacı durmaz yeni kupon karalar!

oynamaya devam murty! biz arkadaşla cumartesiyi üç zaman dilimine böler, 16 gibi biten maçlardan alacağımız parayı akşamüstü maçlarına oynama hayali kurardık. babayı alırdık orası ayrı tabi :)

ix dedi ki...

Abi lisedeyken haftanın 7 günü de tutturmuştuk. O zamandan beri şansım yaver gitmiyor. Bu arada msn adresimi ekler misin ya seninkine bakındım ama bulamadım.

Berşan Kayıkcı dedi ki...

bilmeyen adam oynamasın ulan (:

ziggytheking dedi ki...

yukarda gördüğün ziggytheking'in sonuna @sıcakmail.com ekle ben ordayım murty ;)