Saydıralım

21 Nisan 2009 Salı

Çizgi Film Deyince...

Eski postlarımın birisinde, maddelerken yine, bahsetmiş olduğum en güzel çizgi film tesadüfi bir şekilde karşıma çıktı. Yani youtube açıp 'duffy, road runner, tom&jerry' yazdığım ama bulamadığım bir çizgifilmdi.

Yine bahsettiğim gibi iki çeşit çizgifilme bayılıyordum. Birisi masada geçen. Diğeri de aşağıda izleyeceğiniz. Karşıma çıkışı da 30 dakikadan az olan bu tip çizgifilmler arasında en güzel 100 tanesi seçilmiş. Bahsettiğim 'Duck Amuck' adı altında çekilmiş olan, mithiş bir çizgifilm. Derecesi ikincilik! Yani bu da benim ve o gün o postu yazdığımda 'Aa evet ben de bayılırım hihi!' diyenlerin yanılmadığını gösteriyor. Uzatmadan izletelim efendim:



Link için: http://www.youtube.com/watch?v=WEihY6wSbwI&feature=related

O da olmadı video izlenebilen bir yerden 'Duck Amuck' yazıp aratınız.

4 yorum:

Esma Burcu Sereli dedi ki...

Süpeerr buuu!!Ben de adını bilmiyormuşum ama izlediğimi hatırlıyorum..Bir de yakınlarda biz bunun pastadan figürünü yaptık biliyor musuuuuun...:)) Böyle sarı bir can simiti üzerinde yüzüyor Duck Amuck..:))

Ahh ahh eski çizgi filmler..şimdi o Disney'in, prenses dağ bayır şarkı söylerken, birbirine yaslanıp şarrkıya eşlik eden mavi kuşlarının duygusallığı kalmadı hiçbirşeyde...

çubuk makarna dedi ki...

bu bölüme ben de bayılırım. çok zekice olduğunu da düşünüyorum.

ix dedi ki...

Esma,

Senden IX figürü bile çıkar (Yoksa bu bir istek miydi? :P)

çubuk makarna,

Kesinlikle o çocukluktan kurtulduktan sonra yetişkinliğe doğru ilerliyorken izlediğimizde farklı yönlerini görebiliyoruz. Çok ince espriler de var hani.

Unknown dedi ki...

looney tunes karakterlerine deli oluyorum!! belki çocukken bu kadar düşkün değildim yani o kadar diyeyim (: